Ne nuk jemi për këdo!

Ne punojmë më ndryshe

Por, nëse jeni kompani me synime të larta, që i përmbush premtimet dhe dëshiron ta arrijë atë për të cilën të gjithë mendojnë se është e pamundur

– Atëherë ne jemi për ju! –

 

Na kontaktoni Lexoni më shumë

Çfarë mund të bëjmë për ju?

Mund t’i ndihmojmë kompanisë tuaj të zhvillohet!

Ne jemi përfaqësues për shitje të klientëve afaristë për kompanitë të cilat punojnë me çka i zgjeruam tregjet e tyre në territore të ndryshme gjeografike. Por, zgjerimi i tregjeve nuk është aktiviteti i vetëm të cilin e bëjmë. E udhëheqim edhe pozicionimin tuaj në treg. I përmirësojmë marrëdhëniet e juaja me abonuesit. I bëjmë produktet e juaja të njohura. Sigurojmë konsultime teknike për klientët tuaj. Ju ndihmojmë të arrini rezultate maksimale me resurse minimale dhe shpenzime stabile për shitje!

Le t’i shqyrtojmë nevojat e kompanisë tuaj dhe të shohim se si mund ta mbështesim!

Christoph Zimmerman

Nëse nuk i njihni njerëzit të cilët qëndrojnë pas Force Link, nuk dini asgjë për ndriçimin në këto rajone. Kam pasur kënaqësinë të punoj me ta viteve të fundit dhe arritëm të zgjerohemi në treg si rezultat i angazhimit ndaj klientëve, rezultateve të shkëlqyera dhe partneritetit të mrekullueshëm. Partneriteti me këtë organizatë më siguron që unë kam mbështetjen e duhur që Tridonic të ballafaqohet me të gjitha sfidat që na presin në të ardhmen!

KRISTOF CIMERMAN

TRIDONIC

Gerhard Rieser

Në industrinë LED, vazhdimisht paraqiten teknologji të reja, dizajne dhe mundësi për rritje që kërkojnë një nivel të lartë të shërbimeve të klientëve dhe njohuri teknike.Duke e patur parasysh se mbështetja e klientit nuk është thjesht një klishe, por është thelbësore për biznesin, ne jemi jashtëzakonisht krenarë që kemi Force Link përfaqësuesin tonë të shitjes.

GERHARD RAJZER

ELECTRO TERMINAL

Nicola

Kam pasur mundësinë dhe kënaqësinë të punoj me Force Link viteve të fundit. Menaxheri është bashkëpunëtor stabil i cili gjithmonë e plotëson atë që e premton, është i përkushtuar në rezultatet dhe është shumë i organizuar. Ka njohuri të gjera në sferën e ndriçimit dhe aftësi të fuqishme menaxhuese, ndërsa marrëdhënia e tij miqësore bën që bashkëpunimi me të gjithmonë të jetë argëtues.

NIKOLLA DAL PONTE

ELECTRO TERMINAL

 

Çfarë është e re në treg?

Regjistrohuni dhe merrini informacione për mundësi të reja afariste të cilat do t’u dërgohen drejtpërdrejt në kutinë tuaj postare

Regjistrohu

Ju falënderojmë që u regjistruat!

Do të përkujdesemi t’u sigurojmë risi të cilat do të jenë të dobishme për biznesin tuaj konkret. Për këtë qëllim, ju lutemi na jepni edhe disa informacione:

Lloji i biznesit: