Нашите партнери се

Амбициозни, силно мотивирани и брзорастечки!

А наша задача е да им помогнеме да продолжат да растат!

Прочитајте повеќе

Компании со кои соработуваме

Работиме на меѓународно ниво со компании коишто нудат висококвалитетни производи и услуги и кои се лидери на пазарот во својата област. Тука спаѓаат:

  • Производство на електрика и електроника
  • Производство на светлечки тела
  • Производство на  светлечки реклами
  • Производители на оригинална опрема (OEM)
  • Индустрија за дистрибуција на енергија
  • Пазар за специјални конструкции
  • Компании за инженеринг
  • Архитектура и планирање
  • Компании за големопродажба
  • IoT (Internet of things), PoE )Power over Ethernet)

Официјални претставници

Моментално работиме како официјални претставници на следните компании во различни географски региони:

Tridonic

Не ја претставуваме оваа
компанија во Бугарија.

ElectroTerminal

Не ја претставуваме оваа
компанија во Бугарија.

Дали сакате да се проширите на нови пазари или да ја зголемите присутноста на вашите производи и услуги на постојните пазари? 

Би сакале да дознаеме повеќе за тоа!

Нашето портфолио постојано расте!

А ние секогаш бараме нови индустрии и пазари за освојување!

Ајде да поразговараме како можеме да ѝ помогнеме на вашата компанија да напредува и да се развива! 

Контактирајте нè