Ние не сме за секого!

Ние работиме поинаку

Но, доколку сте компанија што цели високо, го исполнува ветеното и сака да го постигне она што сите мислат дека е невозможно

– Тогаш ние сме за вас! –

 

Контактирајте нè Прочитајте повеќе

Што можеме да направиме за вас?

Можеме да ѝ помогнеме на вашата компанија да напредува и да се развива!

Ние сме B2B претставници за продажба на компании од полето на електрониката и осветлувањето, одговорни за проширување на нивните пазари на различни географски територии. Но, проширувањето на пазарите не е единствената активност што ја вршиме. Го водиме и вашето позиционирање на пазарот. Ги подобруваме вашите односи со корисниците. Ги промовираме вашите производи. Обезбедуваме помош и поддршка на вашите клиенти преку технички консултации. Ви помагаме да постигнете максимални резултати со минимални ресурси – и стабилни трошоци за продажба!

Ајде да ги разгледаме потребите на вашата компанија и да видиме како можеме да ја поддржиме!

Nicola

Имав можност и задоволство да работам со Force Link во последните неколку години. Менаџерот е стабилен соработник кој секогаш го исполнува она што го ветил, посветен е на резултатите и многу е организиран. Има широки познавања во областа на осветлувањето и силни менаџерски способности, а неговиот пријателски однос прави соработката со него секогаш да биде забавна.

 

НИКОЛА ДАЛ ПОНТЕ

AGILIGHT

Christoph Zimmerman

Доколку не ги знаете луѓето што стојат зад Force Link не знаете ништо за осветлувањето во овие региони. Имав задоволство да работам со нив во последниве неколку години, при што успеавме да се прошириме на пазарот како резултат на посветеноста кон корисниците, одличните резултати и прекрасното партнерство. Партнерството со оваа организација ме уверува дека имам соодветна поддршка за Tridonic да се справи со сите предизвици што нè очекуваат во иднина!

КРИСТОФ ЦИМЕРМАН

TRIDONIC

Gerhard Rieser

Во LED индустријата постојано се појавуваат нови технологии, дизајни и можности за раст коишто бараат високо ниво на кориснички услуги и технички познавања. Имајќи предвид дека исклучителната корисничка поддршка не е само клише, туку има суштинско значење за бизнисот, екстремно сме горди што го имаме  Force Link за наш претставник за продажба.

ГЕРХАРД РАЈЗЕР

ELECTRO TERMINAL

 

Што е ново на пазарот?

Регистрирајте се и добијте информации за новите деловни можности кои ќе бидат испратени директно до вашето сандаче

Регистрирај се

Ви благодариме што се регистриравте!

Ќе се погрижиме да ви обезбедиме новости коишто ќе бидат корисни за вашиот конкретен бизнис. За таа цел, ве молиме да ни дадете уште неколку информации:

Вид на бизнис: